وبلاگ دومینووب◕‿◕

گروه تخصصی✓دومینووب طراح ومیزبان انواع سایت✓شخصی✓شرکتی✓تجاری✓DominoWeb.IR

وبلاگ دومینووب◕‿◕

گروه تخصصی✓دومینووب طراح ومیزبان انواع سایت✓شخصی✓شرکتی✓تجاری✓DominoWeb.IR

وبلاگ دومینووب◕‿◕
گروه استارت آپی خالق انواع سایت فروشگاه سازاینترنتی دومینوکارت مجهزبه سیستم سبدخریدوپرداخت امن بانکی◕‿◕DominoCart.IR

افراد زیادی در دنیا وجود دارند که برای رونق کسب و کارشان وب سایت هایی طراحی کرده اند . یکی از از این سیستم های مدیریت محتوا و سایت ساز محبوب ان ها سیستم وردپرس است . دلیل محبوبیت بالای ان هم این است که طراحان و توسعه دهندگان می توانند با استفاده از بهترین افزونه های وردپرس که به صورت رایگان در اختیارشان قرار می گیرد بهترین وب سایت ها را طراحی و خلق کنند .تنوع فراوانی که وردپرس در خزانه ی پلاگین هایش دارد باعث این محبوبیت و هجوم کاربران شده است . در این مقاله قصد داریم تا لیستی که در مورد بهترین افزونه های وردپرس برای شما تهیه کرده ایم را ارائه کنیم این مطلب به علت طولانی بودن به 8 قسمت تقسیم شده است اما نگران نباشید این 8 قسمت کوتاه و خیلی ساده توضیح داده شده اند ..

بهترین افزونه های وردپرس که در این قسمت می بینید

  •  Visual Composer
  •  WP Smush Pro
  •  tinypng
  •  The Newsletter
  •  SumoMe
  • Visual Composer

پلاگین Visual Composer

اگر قصد ساخت یک وب سایت بی عیب و نقص برای کسب و کار تجارت الکترونیک خود دارید این افزونه که یکی از بهترین افزونه های وردپرس ایت می تواند کمک زیادی به شما بکند . اما ممکن است برایتان سوال پیش اید که ما این پلاگین را در فهرست وردپرس مشاده نکرده ایم و چگونه می توان به ان دسترسی داشت ؟

خب باید به شما بگوییم که شما جای اشتباهی را به دنبال ان می گشتید . این افزونه ی وردپرس را می توانید در تم های اصلی یا همان پریمیوم یافت . نگران نباشید زیرا این افزونه را در اکثر تم های وردپرسی می توانید پیدا کنید . دلیل محبوبیت و قرار گرفتن این افزونه در لیست بهترین افزونه های وردپرس این است که المان های کاربردی فراروانی برای طراحی اصلی در اختیار کاربران و توسعه دهندگان قرار می دهد .

  •  همین الان برای دانلود این پلاگین کاربردی اینجا کلیک کنید .

پلاگین WP Smush Pro

وب سایت های وردپرسی مزایای و امکانات فراروانی دارند و در بین مخاطبانی که ان را مشاهده می کنند و توسعه دهندگانی که ان را ایجاد و طراحی می کنند محبوبیت زیادی دارد . در واقع مزایای مثبت ان بیشتر از معایب ان است . اما یکی از مشکلات وب سایت هایی که بر پایه وردپرس هستند و در اکثر ان ها مشاهده می شود، سرعت لود شدن ان می باشد .

سرعت لود شدن یک وب سایت هم، در گروی محتوای ان مخصوصا تصاویر ان است . همیشه این اندازه ی تصاویر است که سرعت لود شدن یک وب سایت را تحت تاثیر قرار می دهد . وقتی تعداد عکس ها در وب سایت افزایش میابد در مقابل هم سرعت لود شدن وب سایت کاهش میابد . در اینجا قهرمان ما یعنی پلاگین WP Smush وارد عمل می شود .

این پلاگین با کاهش اندازه، در واقع کاهش حجم تصاویر به کمک الگوریتم های فشرده سازی که دارد باعث افزایش سرعت لود شدن وب سایت شما می شود . این افزونه می‌ تواند اندازه‌ ی تصاویر را تا ۷۰ درصد کاهش دهد که امتیاز بزرگی محسوب می‌ شود . این افزونه یک نسخه‌ ی رایگان است و ظرفیت‌ های محدودی دارد و همچنین یک نسخه‌ ی اصلی دارد که از تمام ویژگی‌ ها و امکانات لازم برخوردار است .

  •  همین الان برای دانلود این پلاگین کاربردی اینجا کلیک کنید .
  • tinypng plugin

پلاگین tinypng

دلیل قرار گرفتن این پلاگین محبوب در لیست بهترین افزونه های وردپرس ما این است که این افزونه یکی از بهترین و پر استفاده ترین افزونه های فشرده سازی تصاویر JPEG و PNG می باشد . کار این پلاگین به گونه ای است که بدون کاهش کیفیت تصاویر حجم ان ها را کاهش می دهد و در واقع ان ها را فشرده سازی می کند .

به صورتی که بعد از دانلود و نصب این افزونه و زمانی که می خواهیم تصاویر را بر روی وب سایتتان اپلود کنید، تصاویر به صورت خودکار فشرده سازی می شودند . در حالی که تصاویر قبلا بارگذاری شده را می‌ توانید بلافاصله با استفاده از گزینه‌ ی فشرده‌ سازی Bulk فشرده کنید .

لازم به ذکر است که این پلاگین با داشتن ویژگی های ممتازی مانند : بیش از ۱۰۰.۰۰۰ نصب و امتیاز ۴.۵ از ۵ یکی از کاندیدا های ما برای قرار گیری در این لیست یعنی بهترین افزونه های وردپرس می باشد . شما با این این افزونه می توانید تا ۵۰۰ عکس را هر ماه به صورت رایگان و فقط با افزودن کلید API از روی سایت اصلی فشرده‌ سازی کنید .

اما اگر می خواهید در دراز مدت و هر ماه از ان استفاده کنید تنها کافی است برای فشرده‌ سازی تصاویر بیشتر وب سایتتان به کارت اعتباریتان وصل شوید ان وقت بر مبنای مصرف ماهانه برایتان صورت حساب صادر و از حسابتان کسر می گردد .

  • همین الان برای دانلود این پلاگین کاربردی اینجا کلیک کنید .

پلاگین The Newsletter

در بین افزونه های وردپرس اگر به دنبال بهترین و کامل ترین افزونه برای بخش خبر نامه ی وب سایتتان می گردید من به شما این پلاگین را معرفی می کنم . در واقع علت قرار گرفتن این پلاگین در لیست ما هم همین ویژگی های خاصی است که کمی بعد خدمت شما ارائه می دهیم .

ویژگی های این افزونه اصلا کم نیست برای مثال :

  1. ایجاد فرم‌ های اشتراک
  2. ایجاد خبر نامه
  3. ارسال خبر نامه
  4. ردیابی خبر نامه‌ ها
  5. تم‌ های متعدد
  6. گزینه‌ ی دو انتخابی
  7. و غیره

این افزونه به خاطر داشتن تمامی این امکانات است که محبوبیت زیادی در بین توسعه دهندگان دارد . زیرا تمام این کارا ها را مستقل انجام می دهد و طراحان دیگر نیازی به افزونه های جانبی ندارد . اما یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد این پلاگین این است که این پلاگین تمامی امکانات خود را چه اصلی و چه اولیه که برای را اندازی سیستم خبر نامه ی وب سایتتان نیاز دارید را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهد .

مدارکی که نشان می دهد این پلاگین بیش از ۲۰۰.۰۰۰ نصب و امتیاز ۴.۴ از ۵ را دارد تماما ثابت کننده ی حرف های ما است و از محبوبیت این پلاگین در بین مصرف کنندگانش خبر می دهد . شما به کمک این پلاگین می توانید مشترکین نا محدودی داشته باشید و همچنین می‌ توانید خبر نامه‌ های نا محدودی را بفرستید .

این پلاگین در این زمینه شما را اصلا محدود نمی کند اما اگر زمانی دچار مشکل شدید ممکن است کار سرورتان باشد . عملکرد این افزونه به است صورت است که با استفاده از منابع سرور شما خبر نامه‌ ها را ارسال خواهد کرد و این منابع از سوی تامین کننده‌ ی خدمات هاست یا همان میزبانی وب محدود می‌ شوند . پس به شما توصیه می کنیم که قبل از استفاده از این افزونه باید از محدودیت‌ های سرور اطلاع داشته باشید .

  • همین الان برای دانلود این پلاگین کاربردی اینجا کلیک کنید .
  •  
SumoMe plugin

پلاگین SumoMe

این پلاگین در واقع جز ابزار های همه‌ کاره‌ ی بازاریابی آنلاین یا همان all in one هستند . همچنین این پلاگین قابلیت سازگاری با هر نوع وب سایتی را دارد . امکانات و ویژگی های این پلاگین زیاد و کاربردی هستند برای مثال :

  1. فرم‌ های ثبت اطلاعات
  2. صفحه خوشامد گویی
  3. ماژول‌ های آنالیز
  4. دکمه‌ های شبکه‌ های اجتماعی
  5. مکانیسم اشتراک‌ گذاری محتوا
  6. فرم تماس

قسمت هفتم مجموعه افزونه ها